mandag 20. juli 2009

Gigjakter igjen

Jess, driver og graver litt. Fant ut at det var litt gratis spilling under Dyvekes bro iløpet av Øya, og onsdagen (12/8) spiller Bare Egil og Black Debbath, to temmelig flotte band fra duplexkollektivet. Norsk tullemusikk på sitt aller beste (selv om ingen kan ta tronen fra Gartnerlosjen). I tillegg spiller Blodbank, som de fleste som noensinne har vært på Blitz sikkert har hørt om. Helt streite punkegreier, så det blir nok mye poging og moro. Lørdagen (15/8) under den samme brua spiller The Phantoms, som er ganske kul ska selv om det ikke er sjangeren jeg er mest begeistra for her i verden; og i tillegg spiller Senit som etter sigende er et kult rockband fra Spoon Train Audio.

Så jakta man på Garage, og fant The Ghost of a Thousand som spiller 15. august (altså samme lørdagen som Phantoms og Senit), temmelig beinhard hardcore/punk. Satt som faen det jeg lytta til, så showet må jo bli skambra. Dagen etterpå er det drone på programmet på Garage, med Mourning Leaves. Låter umiddelbart interessant, og når det atpåtil er gratis på lillescenen må man vel kunne slå til.

The Freeks, som består av folk fra Nebula, Earthless, Kyuss og jegvetikkehva spiller 10. oktober på Garage, men er litt skeptisk - vanligvis pleier man ikke å fronte banda man kommer fra så grundig, og det lille rasket som ligger ute på myspacen virker ganske out there. Men, det kan jo også bli ganske kult.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar