lørdag 27. juni 2009

Club Tango og Honcho

Jada, to tette dager med konserter. Igår var det i all hovedsak Honcho som trakk, og gleden var stor da inngangsbilletten bare kosta en tekstmelding (a 30 spenn = innmelding i Club Tango). Åpningsbandet var Dead Easy som var passe kul 70-80-talls rock, som var helt ålreit å høre på mens jeg tok en øl. Så kom kveldens overraskelse, Charlotte & the Co-Stars, som sparka sykt mye ræv. Litt sånn derre køntrirock med random mengder punk, rockabilly og singer/songwriter. Dritfet vokal, jævlig kul gitar, ekstremt funky bass som ikke gikk av veie for å gjøre sin egen greie, og trommer som sydde det hele sammen. Makan til tight band og fett lydbilde. Skive skal bestilles med en gang penger dukker opp.

Så var det Honcho, og de spilte bare låter fra den nye skiva. Umiddelbart var det litt mer reinspikka rock ute og gikk, de har gradvis vanna ut stonerrøttene sine med mer og mer bluesrock, og det gjør at de umiddelbart har litt mer spenn og variasjon i det de spiller selv om jeg savnet: Flere seige partier, flere låter fra de to foregående skivene, og ekstranummer. Problemet med Honcho live er at de ikke orker å holde på så fryktelig lenge, man føler at de ihvertfall skulle ha holdt på en to-tre låter til (savna spesielt Loco Steam). Men faen som jeg gleder meg til ny skive - både nye Honcho-skiva og den nye til Charlotte et al skal dukke opp til høsten.

Club Tango skal forøvrig sjekkes ut nærmere, nå som jeg har meldt meg på og første konserten de arrangerte var såpass kul så må jeg nesten sjekke ut hva resten av det de mekker er, og tune in mandager 18-20 for å se om de spiller noe fett.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar