lørdag 27. juni 2009

Kvelden da alt klaffa

Jepp, som nevnt i forrige blogginnlegg, så var det to konserter i rask rekkefølge - igår var det Edan og Dagha som sto på plakaten på Blå. Dritdeilig vær på vei ned, og det var varmt og svett inne i lokalet da vi endelig trakk inn typ kvart på ti (personalet i døra mente Dagha skulle gå på ca. da, og så skulle Edan gå på halv elleve eller noe). I tillegg var det typ seks folk der. Så gikk fyren på og kjørte litt hardt ekkoopplegg på mikrofonen og messa ut så høyt han kunne om at det var konsert nå, så trakk jo folk inn. Incidently, da de gikk av scenen halv tolv, så nevnte han raskt at det var han som var Edan, så da innså jeg jo at det aldri var noe oppvarming, bare ett show med Dagha som gjest.

Vel, det hele var en oppvisning i hvordan man er en sabla god DJ og MC på en gang. Dagha ble dessverre satt litt i skyggen, men da han var på scenen hadde han god kontroll på hva han drev med, og imponerende synergi med Edan. Her var det DJ-ing mens man rappet, random kassegitar, parykk og kazoo-innslag, utdeling av blomster, ut og håndhilse på publikum mens man rappet, hurtigtoghastighetsrapping hvor de rappet ett ord hver om hverandre, og i det hele tatt bare en syk oppvisning i flow og jævlig fete beats (og annen lek med elektroniske dippedutter). Vanskelig å beskrive i detalj alle de sjuke greiene de gjorde, men det var litt av en konsert, og Blå-publikummet var som vanlig i godt humør, om ikke litt tilbakeholdende i begynnelsen (men Edan fikk folk til å løsne på snippen ganske raskt).

Etter konserten så prata jeg litt piss med Dagha (Blå er så åpent og trivelig og artista er faktisk ganske jordnære), og lo godt med ham av stakkars Edan som ble omtrent overfalt av en fyr som hadde bursdag og ville ha ham til å spille hos ham (sitat Dagha: "Oh man, poor guy's gonna get gangraped now!").

Hvorfor det var kvelden da alt klaffa? Jeg ville ha mat, og en svenske uttafor Blå satt med et fat fylt til randen med vårruller og ga meg et par. Senere ble sigg forespurt, og jammen dukket ikke det opp gratis innenfor ti sekunder til. Manna fra himmelen, bitches.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar