mandag 15. juni 2009

Gigs fremover

Jepp, multipostdagen.

Jeg nevnte alt Wolves in the Throne Room på Garage 3. juli (skiva Two Hunters er et must for alle som påstår de liker svartmetall), men jeg kan også tipse om Edan på Blå 26. juni - veldig kul hip-hop med flow a la Chuck D og KRS-one, og med særdeles fete beats (som kanskje passer Def Jux-fansen bedre). I tillegg er det verdt å nevne Altaar som åpner for ovennevnte WitTR. Fred ut!

Høpp, redigert for å nevne Honcho på Elm 25. juni. Honchos to forrige skiver (Corporate Rock og Burning in Water, Drowning in Fire) er sabla fet stoner som nesten er for bra til å være norsk, men vokalisten forsikra meg sist jeg traff ham (han var dritings på Nebula-konsert) at den nye skiva skulle gå i nye og spennende retninger (ordrett: "Om du ikke greier å finne mer enn bare stoner på skiva, skal du få et klaps på ræva!"). Om du er i nærheten av å like rock må du se disse gutta i aksjon.

Mer da.

Blackstrap, et svensk tee pee-signa band, spiller 2. juli på Mono. Temmelig kul pop/rock/psykedelisk/etc. Altaar spiller på en festival ved navn ZXZW som umiddelbart så litt festlig ut, med mye eksperimentelle greier, garantert noe for frijazzentusiastene. Marnie Stern spiller på Mono 8. juli, og spiller litt sånn småsær diskopop med gitartraktering á la Van Halen og annen hårmetall. Umiddelbart ganske fengende.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar